50

Er zijn 16 producten

De verjaardag voor een man of vrouw van 50 jaar is altijd een bijzonder moment. Deze verjaardag wordt over het algemeen nét even iets uitbundiger gevierd dan andere verjaardagen. Er wordt meer moeite gedaan met het verrassen van de jarige in kwestie. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een etentje of een su...

De verjaardag voor een man of vrouw van 50 jaar is altijd een bijzonder moment. Deze verjaardag wordt over het algemeen nét even iets uitbundiger gevierd dan andere verjaardagen. Er wordt meer moeite gedaan met het verrassen van de jarige in kwestie. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een etentje of een surprise party. Maar het bekendste is toch wel het verrassen van de jarige met een pop en/of groot spandoek met daarop een grappige tekst. Want een beetje humor is toch altijd grappig?

Diverse 50 jaar versiering, Abraham en Sarah versieringen

 

Sarah’s verjaardag wordt gevierd wanneer een vrouw 50 wordt en een ‘Sarah’ wordt. Dit betekent dat ze oud genoeg en wijs genoeg is om Sarah, de Bijbelse figuur en de vrouw van Abraham, te hebben gezien. Volgens de Sarah-traditie verkrijgt een vrouw wijsheid door ervaring. Daarom is 50 jaar van de vrouw een heel belangrijke verjaardag waar velen van ons naar uitkijken. De meeste mensen beschouwen het als een reden om een geweldig feest te hebben.

Minder
Meer
Showing 1 - 16 of 16 items
Sluiten

Fopmobiel.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.