40

Er zijn 36 producten

Als je 40 jaar wordt neem dan een moment om stil te staan bij alle geweldige dingen die je hebt meegemaakt in je leven, en tevens een moment om naar de toekomst te kijken. Welke dromen heb je, wat wil je nog leren, zien, ervaren en welke mensen zijn belangrijk voor je? Een 40e verjaardag is een mijlpaal, een bijzonder moment en waard om te worde...

Als je 40 jaar wordt neem dan een moment om stil te staan bij alle geweldige dingen die je hebt meegemaakt in je leven, en tevens een moment om naar de toekomst te kijken. Welke dromen heb je, wat wil je nog leren, zien, ervaren en welke mensen zijn belangrijk voor je? Een 40e verjaardag is een mijlpaal, een bijzonder moment en waard om te worden gevierd.

Het leven begint bij 40 * 40 jaar is het nieuwe 30 of zelfs 20 * Forty & Fabulous * 40 lentes jong * 40 jaar, 18 jaar met 22 jaar ervaring * Leeftijd is maar een getalletje .

Als (aankomend) veertiger hoor je dat soort opmerkingen stiekem natuurlijk best graag. Iedereen wil tenslotte heel graag oud worden, we willen het alleen liever niet zijn!

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 36 items
Sluiten

Fopmobiel.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.