Neon

Er zijn 171 producten

Jouw Feestje in Neon kleuren?

 

Deze gave serie in Neon kleuren bestaat uit diverse items.

 

NEON Huldeschilden!

Hier haal je gegarandeerd het feest mee in huis! De huldeschilden zijn verkrijgbaar in 20 unieke designs en zijn maar liefst 50 cm hoog en breed. Er is zelfs een mogelijkheid om bij één design zelf de leeftijd op te hangen! Haal daarvoor o...

Jouw Feestje in Neon kleuren?

 

Deze gave serie in Neon kleuren bestaat uit diverse items.

 

NEON Huldeschilden!

Hier haal je gegarandeerd het feest mee in huis! De huldeschilden zijn verkrijgbaar in 20 unieke designs en zijn maar liefst 50 cm hoog en breed. Er is zelfs een mogelijkheid om bij één design zelf de leeftijd op te hangen! Haal daarvoor ook de cijfers van NEON Slingers in huis.

 

NEON Slingers en Letters 

Onze unieke NEON slingers bieden u de mogelijkheid om zelf zinnen te maken en deze feestelijk op te hangen! Ook hebben wij alvast wat kant en klare kreten gemaakt! Dus voor elk wat wils. De NEON serie is verkrijgbaar in het complete alfabet, alle cijfers en zelfs speciale symbolen! Alle Neon letters, cijfers en symbolen zijn maar liefst 24 cm hoog in wisselende breedtes.

 

Neon Warning Signs De Neon Warning Signs zijn perfect te combineren met al onze andere neon producten! De Warning Signs zijn van stevig karton en voorzien van diverse leuke thema's in 20 unieke teksten. 

NEON Party Flags 

Hier haal je gegarandeerd het feest mee in huis! De vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in 21 unieke designs en zijn maar liefst 10 meter lang!

 

Neon Onderzetters De unieke serie NEON is nu ook aangevuld met onderzetters! Een perfecte combinatie met onze NEON vlaggetjes en huldeschilden! Deze NEON serie is verkrijgbaar in 16 verschillende teksten. Het formaat van de viltjes is 10x10 cm. (coming soon)

NEON Party Tape De unieke serie NEON is nu ook aangevuld met Party Tape! Een perfecte combinatie met onze NEON vlaggetjes en huldeschilden! Deze NEON serie is verkrijgbaar in 21 verschillende teksten, de Party Tape is 12 meter lang. (coming soon)

 

 

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 171 items
Sluiten

Fopmobiel.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.