Spaarvarkentjes

Er zijn 61 producten

Er zijn natuurlijk tal van redenen om geld te sparen. Net als dat er tal van redenen zijn om iemand d.m.v. een cadeau een glimlach te bezorgen. Het Spaarvarkentje is een handige manier om kleingeld apart te kunnen houden. Het is een schattige verschijning met ludieke, complimenteuze teksten, kroonleeftijden en initialen, en is erg leuk als gebru...

Er zijn natuurlijk tal van redenen om geld te sparen. Net als dat er tal van redenen zijn om iemand d.m.v. een cadeau een glimlach te bezorgen. Het Spaarvarkentje is een handige manier om kleingeld apart te kunnen houden. Het is een schattige verschijning met ludieke, complimenteuze teksten, kroonleeftijden en initialen, en is erg leuk als gebruiksartikel. Met zijn neutrale roze kleur is het Spaarvarkentje zeer goed herkenbaar en doet het zijn naam eer aan!

 

De teksten op het Spaarvarkentje zijn kort en krachtig en op beide zijden bedrukt met een bruine kleur. De donkerroze snuit van het Spaarvarkentje is tevens de dop en eenvoudig afneembaar. Het Spaarvarkentje is gemaakt van PVC en silicone en is 10cm lang, 7,2cm hoog en 8cm diep. Het product is succesvol CE-getest en mag daarmee de certificering dragen voor kind-veilig speelgoed.

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 61 items
Sluiten

Fopmobiel.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.